Any nou: transforma casa teva amb el feng shui

24/01/2014 at 14:03 Deixa un comentari

Hola Amics! Aquest any nou m’he proposat fer una neteja general i organització de casa . Sempre us recomano que abans de començar a fer canvis a casa per aplicar el Feng Shui, us prengueu temps a buidar l’espai , netejar d’objectes que no utilitzeu , i començar de zero perquè es renovi l’energia. Amb aquesta idea d’aplicar el Feng Shui , és molt aconsellable que un cop l’any feu una neteja general a casa , i ja que estrenem any i propòsits perquè no fer-ho ara ?

No es tracta de canviar mobles , ni decoració ni fer una reforma , es tracta de buidar tots els armaris , rebost , baguls , neveres i congeladors  per fer una selecció d’objectes , records i fotos que realment ens agradin , siguin útils o necessaris .

desordenEs tracta d’una tasca llarga així que m’he organitzat per setmanes. Aquesta setmana passada vaig començar per la nevera , el congelador i el rebost . Sembla una tonteria , però he quedat impressionada de com s’acumulen els  aliments caducats en aquests petits magatzems de menjar . En el meu cas , la nevera la tenia bastant al dia , l’únic que he fet és buidar-la tota , desconnectar-la , netejar-la per dins i tirar alguna verdura que havia quedat pansida. On m’he quedat sorpresa és al congelador ! La de “tuppers ” que hi havia amb contingut sorpresa ! Hi havia algun que ni sabia com havia arribat allà ! He seguit el mateix procediment , buidar , desconnectar i netejar. I el mateix amb el rebost que he aprofitat per a organitzar les conserves per tipus de productes i data de caducitat . Genial ! Ja tinc una part de la casa ( i de la meva vida ) en ordre.

Les properes setmanes, començaré pels armaris que no siguin de roba. Aquí faré una selecció d’objectes que m’ agraden i els que no . Els objectes útils i els prescindibles , i molt important ordenar papers , factures , rebuts , llibres i revistes ! . S’ha de tirar  tot el que no val ( recicleu tot el possible ! ) o donar-ho a una altra persona o fundació benèfica per donar-li un nou ús . Intenteu no ser molt sentimentals , és a dir , no conserveu tot els objectes que faci pena no tenir  si en realitat no ho feu servir o fa anys que ni hi pensaves. Siguem pràctics . Fer una bona neteja és la base per al Feng Shui .

 El tema de la roba podeu esperar que canviï l’estació, però hi ha una regla general. La roba que faci més d’un any ( o estació de l’any) que no te la poses , o que ja no et val , o estigui passada de moda i saps perfectament que mai més te la posaràs , l’has de retirar del teu armari. Sempre que no sigui roba especial per a una festa o casament . Aquesta és la regla general , organitza la roba per ús i estació . Si tens dubtes d’alguna peça fica-la al calaix del dubte . Si durant l’any no l’has necessitat, en el pròxim canvi d’armari ja la pots retirar. És un truc que funciona i sempre pots tenir l’armari al dia , tenir una mica buit per incorporar noves peces que et vagis comprant.

consejos-para-mantener-los-armarios-ordenados4Un cop feta la neteja general veureu el txi flueix millor per casa , us sentireu a gust i bé amb vosaltres mateixos . És una sensació genial , i després ja si us ve de gust o sentiu que algun aspecte de la vostra vida no funciona o el voleu millorar ja podeu aplicar el Bagua per reforçar una zona i redistribuir i decorar .

Us animo a tots que ho proveu , ja veureu que començar l’any amb la casa neta per dins us donarà molta energia per emprendre qualsevol objectiu que us plantejeu . Molta sort i bon Feng Shui !

Anuncis

Entry filed under: feng shui.

Mapa Bagua: La salut i la familia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Twitter Updates


%d bloggers like this: