Mapa bagua: Zones ausents

19/09/2012 at 15:21 4 comentaris

Hola Amics! Avui anem a veure què fem quan tenim una zona a casa que no entra en el mapa Bagua. Tenim un exemple d’una casa, que a la planta baixa li falta la zona de carrera professional i la zona de persones útils i viatges. El plànol ens l’ha cedit la nostra amiga Susana perquè vegem com solucionar-ho. Aquestes dues àrees absents es situen al porxo i en una jardinera a la zona de l’entrada de la casa.

Quan alguna zona del mapa Bagua cau fora de l’estructura de l’edifici es considera perduda o absent, però podem incloure de forma simbòlica en el conjunt de l’estructura. En aquest cas podríem completar la zona que falta amb un porxo cobert. També es pot revestir el paviment del terra a manera de terrassa, pati o pèrgoles. També podríem col · locar un fanal d’exterior, o un banc o una jardinera gran que tanqui “simbòlicament” aquesta zona. Podem reforçar aquestes estructures si les decorem amb els colors i objectes de la zona Bagua que estan completant.
En aquest cas, com la part més absent és la de persones útils i viatges, farem servir colors blancs, grisos i negres. Pots utilitzar els negres també per a la zona professional. A la cantonada que falta podríem posar una instal · lació amb aigua i estendre una mica més la jardinera. Plantar flors i plantes que t’hagin regalat persones que et vulguin i que t’han ajudat en la teva vida, o plantes que tinguin algun sentit espiritual o sentis alguna cosa especial. Per atraure el txi  podem penjar a l’entrada mòbils o escultures de miralls, vidre i objectes de vidre. Pintar aquesta zona amb tons foscos, i decorar amb objectes de formes casuals i lliures, i fins i tot pots col · locar al porxo alguna font d’aigua.
Quan no és possible actuar a la zona absent en concret, haurem reforçar les estances situades just al costat de la zona que no està, col · locant miralls que simulin l’àrea absent, plantes, llums, etc. També podem traçar el Bagua a l’estança on ens passem més hores i reforçar la zona que tenim absent en una altra part de la casa.

Anuncis

Entry filed under: Uncategorized.

Ubicació de les cases segons el Feng Shui Mapa bagua: la carrera professional

4 comentaris Add your own

 • 1. feng shui dragon  |  01/05/2013 a les 02:51

  Getting rid of clutter is one of the most powerful ways
  to shift the energy of your power spots into high gear. Since most people spend as many or more hours at
  their office as at home, it is very important to apply
  Feng Shui to improve the work environment and enhance life.

  High School is very different than when you were that age.

  Respon
 • 3. csotoca2  |  05/09/2013 a les 17:19

  Hola!
  M’agradaria saber com podem fer-ho quan en un mateix espai de la casa hi conflueixen diferents parts del mapa. Moltes gràcies! Per cert m’encanta el bloc!!!

  Respon
  • 4. nfsarquitectura  |  02/10/2013 a les 13:53

   HOla! Gràcies per seguir el meu blog!! És molt habitual que en una estança hi conflueixin varies àrees del bagua. En primer lloc, és molt important que l’espai tingui els cinc elements presents. En el cas que en un espai no predomini cap area del bagua en concret, millor decora-ho amb els cinc elements. Però si volguessis reforçar una àrea, doncs seria interessant decorar l’espai segons els criteris i colors del bagua.
   Sort!

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Twitter Updates


%d bloggers like this: