Ubicació de les cases segons el Feng Shui

16/06/2012 at 08:46 Deixa un comentari

Als inicis, el Feng shui, fa més de tres mil anys, s’usava principalment per situar les cases i els poblats en la ubicació més adequada en el terreny. El millor lloc per construir una casa era on l’energia txi fluïa de forma harmoniosa i era apta per a la vida humana.
La ubicació dels poblats i les cases era molt important per a la vida dels vilatans, ja que així evitaven ser víctimes de catàstrofes naturals, com inundacions, o forts vents. La millor ubicació era la que la casa o el poblat quedava en un terreny pla, anivellat, però protegit per darrere per muntanyes i turons, i pels laterals pels boscos o muntanyes baixes. El terreny havia de quedar una mica elevat, de manera que per sota de la casa o poble quedés el pas d’un riu o d’un llac.
Per desgràcia, actualment, ens trobem amb els terrenys ja delimitats, i no podem triar pràcticament la ubicació de la casa. En cas de ciutats encara és més complicat.
En el cas que tinguéssim un terreny per construir una casa, preferiblement, el front de la casa hauria d’orientar al sud, que no té perquè coincidir amb l’entrada que podria estar al nord, per exemple. Podríem intentar reproduir el concepte dels antics mestres del feng shui, i intentar que la casa quedés recollida, i protegida, com en una butaca, per darrere i els laterals. Podríem plantar arbres alts en la part posterior, i laterals, i deixar lliure l’espai del front de la casa i construir un petit estany o piscina just davant.
Aquest bloc està escrit des d’Europa, de manera que les orientacions seran diferents de l’hemisferi sud. Així que les cases de l’hemisferi sud, hauran d’orientar el front de la casa al nord.
Si vols construir-te la casa des de zero sempre és recomanable consultar amb un professional del Feng Shui per encertar amb la ubicació

Anuncis

Entry filed under: feng shui, IDEES FENG SHUI, PRINCIPIS BÀSICS FENG SHUI.

Els banys i el Feng Shui Mapa bagua: Zones ausents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Twitter Updates

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.


%d bloggers like this: