Els banys i el Feng Shui

16/06/2012 at 08:42 Deixa un comentari

En aquest post veurem com arreglar els banys de la casa perquè tinguin un bon Feng Shui.

Els banys en general contenen l’element aigua en excés: les canonades, la dutxa, el lavabo,etc.  Així que el que farem és adequar la decoració perquè els cinc elements estiguin presents. Podeu consultar el post dels cinc elements aquí: http://casa-fengshui.com/2011/01/20/los-cinco-elementos-en-el-feng-shui/

A tall d’exemple: tenim un lavabo o bany, amb les rajoles blaves, amb banyera, mirall, lavabo, tot de ceràmica blanca. Tenim un excés d’element aigua, així que el que hem de fer és reduir aquest aigua amb un altre element. Si consultem l’esquema dels cinc hi elements veurem que l’element que satura a l’aigua és la terra. Així que ja tenim un element principal per al nostre bany. Podem col · locar objectes i decoració amb els colors de la terra, grocs, ocres, taronges, marrons. Podem enrajolar el bany amb rajoles amb tons terra, canviar el lavabo, utilitzar bols de ceràmica per decorar, objectes de forma quadrada o rectangular, etc.

Un altre element que s’alimenta de l’aigua és la fusta, que alhora la nodreix. Podem posar plantes verdes, mobles de fusta, tovalloles amb tons verds, catifes, etc. I finalment l’element foc per equilibrar tot. Usa làmpades, llums, espelmes aromàtiques, i qualsevol objecte que emuli el foc. També pots posar flors vermelles, roses, o taronges.

L’element metall no el col·locarem, primer perquè probablement que ja el tinguem amb les aixetes, i en segon lloc perquè conté l’element aigua i no ens interessa emfatitzar-el.

Un cop tinguem el bany amb el txi equilibrat, amb els cinc elements, si el bany estigués en una zona del bagua on volem millorar la nostra vida, haurem de posar alguns elements que es corresponguin a la casella del bagua on caigui. En molts casos, els banys es situen a la zona de la riquesa i la prosperitat, i el txi s’en va literalment pel desaigua. En aquest cas, podem decorar el bany amb tot luxe i amb els colors de la riquesa. Podeu consultar el post de la riquesa: http://casa-fengshui.com/2011/05/03/riqueza-y-prosperidad-en-el-feng-shui/

Si no voleu que el txi de casa vostra s’escapi  pel bany seguiu aquests consells:

– Tapa tot els desguassos (tant de la pica, com de la dutxa o banyera) quan no els utilitzis.

-Tanca la tapa del vàter sempre, ja que per allí on s’escapa gran part del “chi”, és a dir l’energia.

– Mantingues la porta del bany sempre tancada.

– Fes que el bany sigui bonic i agradable, posant-li una bona il · luminació, plantetes fresques, o alguna de seda, sabonets de colors, espelmes aromàtiques etc.

– Els armaris han d’estar nets i ordenats per dins i tira tots els pots buits que faci mil anys que estiguin per allà.

– Com el bany és l’element aigua, has d’intentar neutralitzar aquest col · locant elements de la terra, com objectes amb tons grocs, ocres, coses fetes de ceràmica, etc.

Anuncis

Entry filed under: Bany, feng shui, HABITACIONS, IDEES FENG SHUI, PRINCIPIS BÀSICS FENG SHUI. Tags: , , .

Nova botiga online vintage: Trocitos de casa Ubicació de les cases segons el Feng Shui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Twitter Updates


%d bloggers like this: