La riquesa i la prosperitat en el Feng Shui

03/05/2011 at 18:02 Deixa un comentari

Avui parlarem del trigrama Sun de l’I Ching, és a dir, la zona de la riquesa i prosperitat del mapa Bagua del Feng Shui. La paraula clau per a la riquesa és la gratitud. Hem de ser agraïts amb el que tenim, tant les coses materials (diners, propietats …) com la família, amics, perquè la riquesa s’acumuli.

Tal i com vam veure en el post anterior, la zona de la riquesa es troba a la part superior esquerra del mapa Bagua. Un cop traçat el mapa sobre el pla del nostre habitatge, observarem a quina zona es troba la nostra riquesa.

Quan hem de reforçar l’àrea de la riquesa i la prosperitat?

– Quan vulguis guanyar més diners.

– Estiguis recaptant diners per a un propòsit.

– Vulguis sentir-te agraït pel flux de prosperitat a la teva vida. Les recomanacions que donem a continuació són quatre consells per decorar les vostres zones de riquesa en les vostres cases. Si teniu problemes seriosos de diners, millor consultar a un professional.

Què podem fer per millorar la zona de la riquesa i la prosperitat segons el Feng Shui?

– Posar fonts artificials, sobretot si l’aigua està en moviment

– Decorar amb objectes estimats, col•leccions valuoses, obres d’art, objectes de vidre, monedes, coses de valor, objectes daurats.

– Posar tubs sonors, o mòbils.

– Fotos, pòsters o quadres amb les coses que t’agradaria comprar.

– Pintar les parets o decorar amb teixits de colors, blaus, porpres i vermells. –

Posar plantes de fulla rodona (com les monedes) i flors de colors porpres.

El més important és que aquesta zona et doni la sensació de riquesa, de luxe, sempre al teu gust. Si no tens coses de valor, pots fer petites decoracions, que quan tu les miris, sàpigues que és la teva zona dels diners. Un exemple divertit, seria posar una guardiola daurada o color morat, que a tu et recordi que la riquesa s’ha de cultivar, recopilar i multiplicar, la clau per perseverar en veure el got sempre mig ple. (Font: Terah Collins)

Aquest és un exemple d’una casa que es va realitzar una reforma interior i els propietaris van voler introduir petites pinzellades de Feng Shui a la zona de lectura i joc per als nens. Degut que la casa era molt minimalista, no es va voler posar molta decoració així que es va jugar amb els colors. Les dues butaques vermelles representen la riquesa i la prosperitat. També es va donar un toc a la catifa i es va posar un mirall a la paret perquè la riquesa es multipliqués. Es va col•locar una orquídia de flors rodones i porpres per emfasitzar aquesta zona. Aquest bonic projecte l’ha realitzat l’estudi d’arquitectura NFS Arquitectura, que s’adapta sempre al seu client i coneix les claus del Feng Shui.

Anuncis

Entry filed under: arquitectura, feng shui, PRINCIPIS BÀSICS FENG SHUI. Tags: , .

Feng Shui i el mapa Bagua Amor i matrimoni en el feng shui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Twitter Updates


%d bloggers like this: